Het was werkelijk een onvergetelijke avond voor Meclinas op 7 november tijdens onze openingsavond in Mechelen. Als CEO van Meclinas kan ik met volle overtuiging zeggen dat ons evenement een groot succes was, en dit was mede te danken aan het fantastische team van La Belle & Noir, samen met hun partners.

Vanaf het allereerste contactmoment werden we warm verwelkomd en begeleid door het team van La Belle & Noir. Ze begrepen meteen onze visie en behoeften voor de openingsavond en werkten nauw met ons samen om ervoor te zorgen dat elk aspect perfect werd uitgevoerd.

De catering verzorgd door La Belle & Noir in samenwerking met Ambrosia Fijnkeukens was simpelweg verbluffend. De culinaire hoogstandjes en de prachtige presentatie werden zeer gewaardeerd door al onze gasten.

Het grafische talent van Nic bracht onze visuele identiteit tot leven waardoor onze gasten via presentaties op de schermen meteen mee waren met onze doelstellingen.  Sofie zorgde voor warme, duurzame decoraties die bij onze bedrijfsstijl passen waardoor de sfeer van het evenement werd versterkt.

Wim en de rest van het team zorgden voor een vlekkeloze technische omkadering, van licht tot geluid, beeldschermen in onze consultatieruimtes waardoor alles soepel verliep tijdens de hele avond.

En natuurlijk, Sofie en Lisse, jullie warme ontvangst en professionele aanpak maakten onze gasten meteen op hun gemak. Jullie inzet voor het vlotte verloop van de avond, de organisatie van de vestiaire, decoratie, bedankjes heeft echt het verschil gemaakt.

Wat het meest indruk op ons maakte, was het feit dat La Belle & Noir niet alleen tijdens het evenement zelf, maar ook gedurende het hele voortraject ons bijstonden met hun expertise en advies. Zo kwamen we ook in contact met Filip die voor een prachtig bedrijfsfilmpje gezorgd heeft wat we nog lang kunnen gebruiken.  Dit gaf ons het vertrouwen om de avond zelf volledig te genieten, wetende dat alles in goede handen was.  We kregen van onze gasten dan ook alleen maar lovende woorden over deze avond.

Dus, namens het hele team van Meclinas, wil ik La Belle & Noir en al hun partners bedanken voor hun buitengewone inzet en toewijding om van onze openingsavond een onvergetelijk evenement te maken.  Mede dankzij jullie kenden we een vliegende start.  We kijken er nu al naar uit om in de toekomst weer met jullie samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Ine Vercammen CEO, Meclinas


#

Comments are closed

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.